Panathinaikos beschikt tegen Ajax weer over oud-Feyenoorders

Reacties

Buiten de Nederlanders die onder contract staan bij Ajax is het mogelijk dat we donderdag nog meer landgenoten in actie gaan zien. Tonny Vilhena en Bart Schenkeveld zijn volgens Panathinaikos-trainer Diego Alonso in tegenstelling tot de laatste wedstrijd van de Grieken weer beschikbaar.

Panathinaikos beschikt tegen Ajax weer over oud-Feyenoorders
© Pro Shots
Panathinaikos
Panathinaikos
0 - 1
Ajax
Ajax

Panathinaikos kwam net als Ajax al uit in de tweede voorronde van de Europa League. De Grieken wisten in dit tweeluik af te rekenen met Botev Plovdiv. In het heenduel met de uit Bulgarije afkomstige club was zowel Vilhena als Schenkeveld van de partij, maar in de return ontbrak het tweetal naar verluidt wegens ziekte.

Daar is nu geen sprake meer van. Of Vilhena en Schenkeveld in de basis gaan starten, valt nog te bezien. In het heenduel met Plovidv had Costa in ieder geval wel een basisplaats voor het duo ingeruimd en afgelopen seizoen was dat ook in de meeste gevallen van de wedstrijden het geval.

Vilhena en Schenkeveld zijn elkaar vaker tegengekomen in hun carrière. Het duo kruiste elkaar net in de jaren dat eerstgenoemde zich langzaam in het eerste van de Rotterdamse club begon te spelen.

Alles over Panathinaikos - Ajax

Ajax stuit op Panathinaikos in de derde voorronde van de Europa League. We blikken via verschillende manieren vooruit op deze Europese wedstrijd.

Sam Planting brengt de sterktes en zwaktes van de Grieken in kaart.
Alles wat je moet weten over Panathinaikos.
Deze tactiek probeert Francesco Farioli erin te slijpen bij Ajax.
Wat waren de conclusies na FK Vojvodina - Ajax

Alles lezen op VI PRO? Sluit direct een abonnement af en krijg een special cadeau.
Bekijk hier al onze video's
Meer UEFA Europa League
Meer over UEFA Europa League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.