Panathinaikos start met twee oud-Eredivisionisten tegen Ajax

Reacties

Panathinaikos begint zonder de Nederlanders aan het heenduel met Ajax in de derde voorronde van de Europa League. Tonny Vilhena en Bart Schenkeveld beginnen op de bank. Voor twee andere voormalig Eredivisie-spelers is er wel plaats.

Panathinaikos start met twee oud-Eredivisionisten tegen Ajax
© Pro Shots
Panathinaikos
Panathinaikos
0 - 1
Ajax
Ajax

Zowel Vilhena als Schenkeveld ontbrak in het laatste duel dat Panathinaikos in het voorportaal van de Europa League tegen Botev Plovdiv speelde. Het Nederlandse duo zit nu gewoon weer bij de wedstrijdselectie, maar moet het met een plek op de bank doen.

Dat geldt niet voor Filip Djuricic en Alexander Jeremejeff. De aanvallers die in de Eredivisie voor respectievelijk SC Heerenveen en FC Twente speelden, vormen samen een koppel voorin. Dimitrios Limnios (oud-Twente), zit op de bank, terwijl Aitor Cantalapiedra (oud-Twente) en Erik Palmer-Brown (oud-NAC Breda) niet bij de wedstrijdselectie zitten.

Zoals aangekondigd is Fotis Ioannidis opgenomen in de wedstrijdselectie. De Griekse topscorer is volgens Panathinaikos-trainer Diego Alonso voldoende hersteld van een blessure en kan ook speelminuten maken tegen Ajax, maar begint op de bank.

Alles over Panathinaikos - Ajax

Ajax stuit op Panathinaikos in de derde voorronde van de Europa League. We blikken via verschillende manieren vooruit op deze Europese wedstrijd.

Sam Planting brengt de sterktes en zwaktes van de Grieken in kaart.
Alles wat je moet weten over Panathinaikos.
Deze tactiek probeert Francesco Farioli erin te slijpen bij Ajax.
Wat waren de conclusies na FK Vojvodina - Ajax

Alles lezen op VI PRO? Sluit direct een abonnement af en krijg een special cadeau.
Bekijk hier al onze video's
Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer Panathinaikos
Meer over Panathinaikos
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.