Paris Saint-Germain geeft galashow weg: 6-0

Paris Saint-Germain heeft ook de tweede competitiewedstrijd gewonnen. Thuis werd Montpellier opgerold.

6 - 0
Montpellier
Montpellier

Miljoenenaanwinst João Neves had een basisplaats, terwijl ook supertalent Warren Zaïre-Emery mocht starten. Bradley Barcola, die vorig seizoen voor 45 miljoen euro overkwam van Olympique Lyon, werd opgesteld als linksbuiten.

Barcola was in de openingsfase de blikvanger door al na drie minuten te scoren. Hij rende zijn directe tegenstanders voorbij en vuurde via de verre hoek binnen. Via Marco Asensio werd het al snel 2-0 en dus was er geen twijfel meer over dat PSG de wedstrijd zou gaan winnen.

Na rust deed PSG er nog een schepje bovenop. Barcola maakte zijn tweede en daarna scoorden ook Achraf Hakimi en Zaïre-Emery. In de slotfase was de kers op de taart van Lee Kang-in, die het zesde PSG-doelpunt maakte. Voor Montpellier was de koek al een tijdje op en was het een kwestie van de schade beperken, wat niet is gelukt.