Pavlidis lacht als boer met kiespijn na opmerkelijk moment

Reacties

Vangelis Pavlidis nestelde zich zondag in Nijmegen naast Luuk de Jong als Eredivisie-topscorer. In de slotseconden had hij de PSV'er zelfs kunnen inhalen, maar het was een andere AZ-speler die scoorde.

Pavlidis lacht als boer met kiespijn na opmerkelijk moment
N.E.C.
N.E.C.
0 - 3
AZ
AZ

Na de laatste uitbraak van de wedstrijd, via Myron van Brederode, leek Pavlidis de bal voor het intikken te hebben. Maar die ging aan zijn neus voorbij en via Ernest Poku alsnog het doel in, waarna de Griekse spits zijn gezicht al grijzend in zijn handen begroef.

Na afloop lachte Pavlidis als een boer met kiespijn toen het moment ter sprake kwam. 'Ik denk dat Myron naar mij wilde spelen. Ik was niet boos, ik lachte. Maar als ik deze maak, kom ik op 28. Ik ben een spits, ik wil altijd scoren', erkende hij na afloop bij ESPN. 'Dit is goed voor het team, maar ik was nog blijer geweest als ik hem had gemaakt.'

Zijn trainer Maarten Martens tilde er niet te zwaar aan. 'Het is gewoon prima uitgespeeld, knap van Van Brederode. Het is ook mooi dat Poku zijn eerste maakt in de Eredivisie, daar zijn we blij mee.'

Pavlidis en De Jong staan nu beide op 27 goals in de Eredivisie. De topschutter van AZ maakte de 0-2 in Nijmegen: nadat hij de bal in de voeten gespeeld had gekregen door Mees Hoedemakers, schoot hij hard en zuiver raak in de verre hoek.

Bekijk hier al onze video's
Meer AZ
Meer over AZ
Meer V. Pavlidis
Meer over V. Pavlidis
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.