Pepi keert wegens blessure eerder terug naar PSV

Reacties

Ricardo Pepi keert eerder terug dan verwacht bij PSV. De spits reist niet met de selectie van de Verenigde Staten mee naar Mexico, zo communiceert de club uit Eindhoven.

Pepi keert wegens blessure eerder terug naar PSV
© Pro Shots

Pepi maakte zoals gewoonlijk weer deel uit van de selectie van de Verenigde Staten, dat zondag een vriendschappelijke wedstrijd speelde tegen Panama. De spits mocht in totaal twintig minuten mee voetballen en tekende zelfs in de extra tijd van het duel voor de 2-0 eindstand. Vlak daarvoor kreeg Pepi echter een bal in zijn gezicht geschoten.

Om die reden keert Pepi meteen terug naar Eindhoven, zo communiceert PSV. Hoe ernstig de situatie rondom de spits is, is niet bekend. Het is vooralsnog dus een vraagteken of hij deel uit kan maken van de wedstrijdselectie van PSV voor het duel met AZ van komende zaterdag.

Pepi is niet de enige speler die een twijfelgeval is voor het duel met AZ. Ook rondom de inzetbaarheid van Jerdy Schouten is het afwachten. Gelukkig voor de Eindhovenaren is Luuk de Jong, die aanvoerder en eerste spits is, wel gewoon fit.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.