Poolse woede na 'notenkraker' Teze

Reacties
Poolse woede na 'notenkraker' Teze
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Jordan Teze speelde zaterdagavond zijn tweede interland namens het Nederlands elftal. Tegen Polen viel de verdediger van PSV in en maakte hij kennis met de wetten van het internationale topvoetbal. En daar hoort soms ook wat overdreven theater bij.

Nederland
Nederland
2 - 2
Polen
Polen

Alle registers gingen bij Polen zaterdag open om een punt over te houden aan het bezoek aan Rotterdam-Zuid. Teze werd daar op aparte wijze lijdend voorwerp in. Toen de verdediger op doel schoot, raakte hij verdediger Kamil Glik in het kruis.

De routinier ging met veel bombarie naar de grond, waarna de bal nog een keer voor de voeten van Teze terechtkwam. Teze deed dan ook niets geks door nog een keer uit te halen. Dat leidde tot grote woede bij de Poolse opponent.

Bejegend door spelers van de tegenstander moest de onschuldige Teze zich verweren. Glik lag ondertussen op de grond en won de tijd waar hij naar op zoek was. Het leverde uiteindelijk het zwaarbevochten punt op.

Bekijk hier al onze video's
Meer UEFA Nations League
Meer over UEFA Nations League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.