Portugese uitverkoop bij Dinamo Moskou

De nieuwe trainer van Dinamo Moskou, Yuri Syomin, heeft verklaard dat een deel van de Portugees sprekende spelers de Russische club kan verlaten.

Portugese uitverkoop bij Dinamo Moskou

Dinamo lokte veel spelers uit de Portugese competitie voor miljoenen euro's naar Rusland. Het afgelopen seizoen (Rusland kent een zomercompetitie) verliep teleurstellend en veel nieuwe aankopen verklaarden bij herhaling te willen vertrekken.

Wat de nieuwe coach Syomin betreft kan een wens van een deel van de spelers worden ingewilligd. Hij denkt de verdedigers Nuno Frechaut, Jorge Ribeiro en Tiago da Silva niet nodig te hebben in het komende seizoen.

Ook ex-Portoster Maniche mag vertrekken. De middenvelder is met een transfersom van zestien miljoen euro de duurste speler ooit in de Russische competitie. Hij hengelt in de Portugese pers nadrukkelijk naar een transfer naar Atletico Madrid.

Middenvelder Costinha en de aanvallers Derlei en Danny blijven Dinamo volgens Syomin wel trouw. 'Zij hebben zich goed aangepast aan de Russische competitie en zetten zich maximaal in voor de club.'

Bekijk hier al onze video's