Prachtig compliment voor Farioli: 'Hou hem in de gaten'

Reacties

Niet alleen Ajax zat deze zomer achter de handtekening van Daniele Rugani aan, Napoli was ook erg geïnteresseerd in de verdediger van Juventus. Zaakwaarnemer Davide Torchia legde uit waarom men voor Ajax ging en gaf daarbij meteen een groot compliment aan trainer Francesco Farioli.

Prachtig compliment voor Farioli: 'Hou hem in de gaten'
© Pro Shots

Ajax is lang bezig geweest met Rugani, zo blijkt uit een interview met belangenbehartiger Torchia. Hij schoof aan bij Radio Kiss Kiss, een radiostation gevestigd in Napels. Daar waren ze benieuwd waarom Ajax en niet Napoli de huidige werkgever van Rugani is. 'We waren meteen enthousiast over deze optie, omdat zij al op 29 juni belden over Rugani. Ze hebben echt hun best gedaan om hem aan te trekken en dat voelde prettig.'

Torchia verbleef lang in Nederland om de plooien glad te strijken, daarbij raakte hij onder de indruk van Ajax. 'De organisatie staat als een huis daar. Hou Farioli goed in de gaten. Wat ik van hem gezien heb, is dat hij ondanks zijn jonge leeftijd zeer goed voorbereid is.' Rugani speelde tot dusver één wedstrijd voor Ajax, hij kwam als invaller binnen de lijnen in de thuiswedstrijd tegen Jagiellonia Bialystok in het kader van de play-offs van de Europa League.

Rugani zal nog even geduld moeten hebben voor een eventueel Eredivisie-debuut, want de eerstvolgende wedstrijd van Ajax, thuis tegen FC Utrecht, is uitgesteld wegens een politiestaking.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.