Chelsea heeft dinsdagavond geen kind gehad aan Barrow. De koploper van de League Two werd door onder meer een hattrick van Christopher Nkunku geveld in de League Cup.

Chelsea
5 - 0
Barrow
Barrow

Nkunku had zijn eerste twee treffers al binnen een kwartier in het netje liggen. De score werd verder uitgebreid door een vrije trap van João Félix, die via doelman Paul Farman over de lijn ging. Kort na rust beleefde Pedro Neto een heuglijk moment door zijn eerste doelpunt voor The Blues te maken. De Portugese aanvaller kwam onlangs voor minstens zestig miljoen euro over van Wolverhampton Wanderers. In de 75ste minuut maakte Nkunku zijn hattrick compleet.

Manchester City
2 - 1
Watford
Watford

Rond het League Cup-duel van Manchester City ontstond vooraf de meeste opwinding. Pep Guardiola maakte van Kaden Braithwaite (16 jaar en 183 dagen) de op twee na jongste debutant aller tijden in de hoofdmacht van de Engelse kampioen. De verdediger werd een kwartier voor tijd naar de kant gehaald.

Op dat moment leidde City met 2-0 dankzij doelpunten van Jérémy Doku en Matheus Nunes. Vijf minuten voor het einde maakte Tom Ince, de 32-jarige zoon van voormalig topspeler Paul Ince, het nog spannend door de aansluitingstreffer voor zijn rekening te nemen. Verder dan dat kwam de Championship-club echter niet in het Etihad Stadium, waar enkele fans van FC Twente nadrukkelijk aanwezig waren

Wycombe Wanderers
1 - 2
Aston Villa
Aston Villa

Met drie Nederlandse verdedigers aan de aftrap won ook Aston Villa dinsdagavond. Naast Ian Maatsen mochten ook Sil Swinkels en Lamare Bogarde opdraven van Unai Emery. Emiliano Buendía en Jhon Durán namen de treffers voor Villa voor hun rekening. Diep in de blessuretijd deed Richard Kone nog wat terug voor de nummer elf van de League One.