'PSG luistert naar aanbiedingen voor spits van 65 miljoen'

Reacties

De kans bestaat dat Gonçalo Ramos zijn langste tijd bij Paris Saint-Germain gehad heeft. Een half jaar na het lichten van de koopoptie van 65 miljoen euro, staat de club open voor zijn vertrek, meldt L'Équipe.

'PSG luistert naar aanbiedingen voor spits van 65 miljoen'
© Pro Shots

Het pad dat Ramos bewandelt is opvallend te noemen. De Portugese spits maakte bij Benfica het ene na het andere doelpunt en transfereerde op huurbasis naar PSG. Bij de transfer zat een optie tot koop van 65 miljoen euro, die in november vorig jaar al werd gelicht. Volgens L'Équipe is trainer Luis Enrique toch niet helemaal overtuigd van Ramos. De Spanjaard vindt dat de spits in grote wedstrijden tekortkomt. Dit seizoen scoorde Ramos pas drie keer.

Daarom staat PSG open voor een verkoop, zo klinkt het in Frankrijk. Als de club in de laatste twee weken van de transferperiode een groot bod op Ramos krijgt, is dat bespreekbaar. Voor zover bekend heeft PSG nog geen biedingen op Ramos gekregen.

Ramos verdiende zijn transfer naar PSG door vorig seizoen negentien goals te maken en twee assists te geven voor Benfica. Daar had de spits dertig competitieduels voor nodig. In de achtste finale van het WK 2022 maakte hij een hattrick tegen Zwitserland.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.