'PSG wil Ten Hag pijn doen: Rashford heeft oren naar PSG'

Reacties

Paris Saint-Germain maakt werk van de komst van Marcus Rashford, zo meldt L'Équipe. De kampioen van Frankrijk zou al in gesprek zijn met de entourage van de aanvaller van Manchester United. Het is maar de vraag of Erik ten Hag bereid is om in te stemmen met een transfer, maar volgens Foot Mercato heeft Rashford zelf wel oren naar de overstap.

'PSG wil Ten Hag pijn doen: Rashford heeft oren naar PSG'
© Pro Shots

Rashford stond zondag nog negentig minuten op het veld in de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen tegen Brighton & Hove Albion (1-2 nederlaag). Ten Hag stelde hem op als linksbuiten, maar ziet ook een potentiële spits in Rashford. De opties centraal in de voorhoede zijn beperkt voor de trainer. Cristiano Ronaldo en Anthony Martial gelden als echte nummers 9.

Op de hoogte blijven van al het transfernieuws? Bekijk onze speciaal ingerichte pagina op vi.nl/transfers.

'We hebben op dit moment twee spitsen en met Marcus Rashford misschien ook een derde', zei Ten Hag zondag. 'We zagen een spits in hem, maar hij deed het in de voorbereiding heel goed vanaf de linkerflank. Vandaag (zondag, red.) had hij goede kansen vanaf links. Ik denk dus dat het een goed besluit was om hem daar op te stellen.'

PSG werd in de winterse transferperiode ook al in verband gebracht met Rashford. De club beschikt met Neymar, Kylian Mbappé en Lionel Messi al over een ijzersterke voorhoede en heeft ook onder meer Mauro Icardi achter de hand in de voorhoede. Het is dan ook maar de vraag of Rashford kan rekenen op veel speeltijd in de Ligue 1. Zijn contract in Manchester loopt nog een jaar door en bevat een optie voor een extra seizoen.

'Erik ten Hag is zich rot geschrokken bij Manchester United'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.