PSV beloont Saibari voor ontwikkeling, ook gesprek met Babadi op komst

Reacties

PSV staat op het punt het contract van Ismael Saibari te verlengen. Ook willen de Eindhovenaren nog altijd langer door met Isaac Babadi.

PSV beloont Saibari voor ontwikkeling, ook gesprek met Babadi op komst
© Pro Shots

PSV wil beide spelers belonen voor hun ontwikkeling. Met Saibari is de clubleiding inmiddels rond over een nieuw verbeterd contract. Het ziet ernaar uit dat de aanvallende middenvelder zijn tot 2025 lopende verbintenis op korte termijn gaat verlengen. De 22-jarige international van Marokko tekent voor drie jaar bij, zo is inmiddels bevestigd.

Babadi
PSV hoopt er ook met Babadi snel uit te komen over een nieuw contract. Er staat op korte termijn een gesprek gepland met zijn management. Alle partijen willen graag dat de achttienjarige jeugdinternational in Eindhoven blijft, al speelt er op de achtergrond belangstelling van andere clubs. Het huidige contract van Babadi loopt in 2024 af.

De gesprekken met Babadi lopen al langer. PSV wil een transfervrij vertrek van het in Nijmegen geboren talent maar al te graag voorkomen, nu hij dit seizoen onder trainer Peter Bosz zijn doorbraak beleeft. De laatste weken moet Babadi op zijn positie wel voorrang verlenen aan Saibari, die met goals tegen Rangers FC en Vitesse belangrijk was.

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.