PSV laat Pepi, Saibari en Tillman niet naar Olympische Spelen gaan

Reacties

PSV laat Ricardo Pepi, Ismael Saibari en Malik Tillman niet naar de Olympische Spelen gaan. Dat heeft trainer Peter Bosz dinsdagmiddag laten weten tijdens zijn eerste perspraatje van het nieuwe seizoen.

PSV laat Pepi, Saibari en Tillman niet naar Olympische Spelen gaan
© Pro Shots

Pepi (foto) en Tillman werden afgelopen nacht met de Verenigde Staten uitgeschakeld op de Copa América en worden na een vakantie terugverwacht bij PSV. Bosz had het Amerikaanse duo de keuze gegeven tussen deelname aan dat toernooi of aan het olympisch voetbaltoernooi (dat op 26 juli van start gaat), maar niet allebei.

Ook Saibari mag van de club niet zijn opwachting maken in Parijs met Marokko. 'Wij hoeven hier geen toestemming voor te geven, dus dat doe ik ook niet', zei Bosz daarover. De bedoeling is dat Pepi en Tillman net als EK-ganger Johan Bakayoko over twee weken tijdens het trainingskamp in Duitsland weer aansluiten bij de selectie.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.