'PSV neemt de tijd voor aanstelling Stevens'

PSV kiest na de vergeefse pogingen om eerst Martin Jol en vervolgens Fred Rutten als opvolger van Ronald Koeman op te volgen nu voor de weg der geleidelijkheid.

'PSV neemt de tijd voor aanstelling Stevens'

Jol komt niet naar Eindhoven vanwege de afkoopsom waarover hij nog met zijn vorige werkgever Tottenham Hotspur onderhandelt. Rutten geeft de voorkeur aan een langer verblijf bij FC Twente, hoewel hij bij PSV tot medio 2010 kon tekenen.

Huub Stevens, die de landskampioen door en door kent, is ook van begin af aan een serieuze optie geweest, maar wenst op dit moment Hamburger SV niet in de steek te laten. De Limburger is voorlopig nog volop in de strijd om de Duitse titel verwikkeld.

'Het zou belachelijk zijn als ik nu ineens naar PSV zou gaan', zegt Stevens in het Eindhovens Dagblad. 'Ik heb de mensen bij HSV beloofd dat ik mijn contract tot het einde van dit seizoen uitdien. Een man een man, een woord een woord. Wel voor mij althans.'

Stevens laat vervolgens wel ruimte open voor een aanstelling per 1 juli 2008. 'Ik ben dit seizoen geen kandidaat voor PSV. Daarna ligt de situatie misschien anders.' Om die reden zou de Eindhovense club nu voor een tussenoplossing willen kiezen, concludeert het ED.

In dat verband circuleerde al de naam van Sef Vergoossen, hoewel die recent heeft aangegeven in principe in Japan aan zijn láátste trainersklus bezig te zijn.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen