PSV op Rapport: Schouten excelleert, Flamingo soeverein tegen Gyökeres

Reacties

PSV kreeg dinsdagavond een late dreun te verwerken in de Champions League-ontmoeting met Sporting Portugal. Hoewel de Eindhovenaren goed voor de dag kwamen, werd er vlak voor tijd een gelijkmaker geïncasseerd. Jerdy Schouten werd door onze rapporteur met het hoogste cijfer beoordeeld: 8.

PSV op Rapport: Schouten excelleert, Flamingo soeverein tegen Gyökeres
PSV
PSV
1 - 1
Sporting Lissabon
Sporting Lissabon

Daarmee stak de Oranje-international boven de rest uit. Schouten opende met een geweldig schot de score, terwijl hij zelf de bal veroverde. Daarnaast was hij een baken van rust op het middenveld en dicteerde hij het spel tegen de Portugese topclub. Het leverde hem een 8 op.

Een andere uitblinker was Ryan Flamingo. De verdediger toonde zich voor het eerst in zijn carrière écht op het hoogste Europese podium. Voor de tweestrijd met Sporting ging het steeds over zijn directe tegenstander: Viktor Gyökeres. De spits werd echter volledig onschadelijk gemaakt door Flamingo. Het leverde hem een 7,5 op.

Ook Ismael Saibari viel op. De middenvelder moest de geblesseerde Joey Veerman vervangen en deed dat met verve. Onvoldoendes waren er niet voor PSV, dat desondanks met een vervelend gevoel de wedstrijd af zal sluiten.

Speler Cijfer
Walter Benítez 6,5
Mauro Júnior 6,5
(66. Rick Karsdorp) -
Ryan Flamingo 7,5
Olivier Boscagli 7
Matteo Dams 6,5
Jerdy Schouten 8
Guus Til 6
(79. Richie Ledezma) -
Ismael Saibari 7
(66. Noa Lang) -
Johan Bakayoko 6
Luuk de Jong 7,5
Malik Tillman 7
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.