PSV slaat bod van Brighton op Boscagli af

Reacties

PSV is geconfronteerd met concrete belangstelling voor Olivier Boscagli. De Nederlandse kampioen heeft een eerste bod van Brighton & Hove Albion op de mandekker afgewezen.

PSV slaat bod van Brighton op Boscagli af
© Pro Shots

De 26-jarige Boscagli is een dragende kracht in het team van Peter Bosz, die dan ook niets wil weten van een vertrek van de verdediger. Afgelopen weekend stak de coach nog de loftrompet over de Fransman: hij noemde Boscagli de meest technische speler die hij ooit had meegemaakt.

Het contract van Boscagli bij PSV loopt nog slechts een jaar door. De Eindhovenaren hebben een tijdje geleden al een aanbieding voor een verbeterde verbintenis gedaan, maar daar is nog niet op gereageerd door Boscagli.

Brighton hoopt daarvan te kunnen profiteren en heeft een eerste poging gedaan om de mandekker naar Engeland te halen. PSV heeft het openingsbod echter afgewezen. Het is onduidelijk of Brighton, dat eerder Mats Wieffer ophaalde bij Feyenoord, van plan is om zijn bod nog te verhogen.

Ondertussen houdt PSV nog rekening met een vertrek van Jordan Teze naar AS Monaco. De Eindhovenaren vragen vijftien miljoen euro voor het kind van de club, dat eveneens nog maar een contract voor een jaar heeft. Voor Boscagli wil PSV zeker nog wat miljoenen meer hebben.

Waarom Boscagli zo belangrijk is voor PSV
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.