Real is Guti en Dudek weken kwijt door blessures

Real Madrid is Guti ongeveer een maand kwijt. De blessure van de middenvelder kan gevolgen hebben voor Klaas-Jan Huntelaar.

Real is Guti en Dudek weken kwijt door blessures

Guti scheurde vrijdag tijdens de training een spiertje in zijn linkerkuit. De 32-jarige Spanjaard zal circa vier weken moeten toekijken. Guti is normaliter een basisspeler bij De Koninklijke. Tijdens de twaalf competitieduels die hij speelde, verscheen hij tien keer aan de aftrap.

Guti's blessure maakt zijn beschikbaarheid voor de komende Champions League-duels met Liverpool twijfelachtig. Aangezien Real-coach Juande Ramos nog een keuze moet maken of hij Lassana Diarra of Klaas-Jan Huntelaar inschrijft voor het kampioenentoernooi, lijkt een keuze voor de Franse middenvelder waarschijnlijker dan die voor de Nederlandse spits.

Naast Guti raakte ook Jerzy Dudek geblesseerd tijdens de training van vrijdag. De Poolse reservedoelman heeft last van zijn rechterkuit, waarin een kleine scheur zit. Hij zal twee tot drie weken uitgeschakeld zijn en mist komende zondag in ieder geval het thuisduel met Osasuna.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen