Red Bull speelt gelijk bij Rapid Wien en blijft koploper

Ook al gaf Red Bull Salzburg de overwinning kort voor tijd nog weg bij Rapid Wien (2-2), de ploeg van trainer Huub Stevens blijft koploper in Oostenrijk. Van de Nederlanders kwam alleen Robin Nelisse in actie bij Red Bull.

Dankzij twee kort achter elkaar geproduceerde treffers gingen de Salzburgers de tweede helft in met een 2-0 voorsprong. In de 38ste minuut tekende Somen Tchoyi voor de 0-1, een minuut later maakte Dusan Svento er 0-2 van.

Na rust vocht Rapid zich knap terug. Steffen Hofmann verkleinde de achterstand na iets minder dan een uur en zes minuten voor tijd zorgde Hamdi Salihi voor de 2-2. Het betekende tevens de eindstand.

Door het gelijkspel behoudt Red Bull de koppositie. Sturm Graz heeft echter een achterstand van slechts één punt, met een wedstrijd minder gespeeld. Rapid staat zesde, met vijf punten minder.