Reijnders: 'We gaan het EK met opgeheven hoofd verlaten'

Reacties

Oranje-speler Tijjani Reijnders was na afloop van de teleurstellende uitschakeling op het EK tegen Engeland helder genoeg om de wedstrijd tactisch te analyseren. Woensdagavond deelde de middenvelder zijn bevindingen in de mixed zone van het Signal Iduna Park.

Reijnders: 'We gaan het EK met opgeheven hoofd verlaten'
© Pro Shots
Nederland
Nederland
1 - 2
Engeland
Engeland

Waarom was de eerste helft zo moeizaam? 'Ze vonden telkens de vrije man, dat deden ze goed. We kregen er geen grip op tot de trainer het omzette. Toen konden we weer meer ons eigen spel spelen, met vier op het middenveld. Toen hadden we het beter op orde', aldus de man van AC Milan, die uiteindelijk toch moest toezien hoe Ollie Watkins de partij besliste.

Die tik komt hard aan. 'Dat is nu moeilijk, het is even stil in de kleedkamer. We proberen elkaar te troosten, meer kunnen we nu niet doen. Helaas gaan we naar huis. We hadden gehoopt op de finale, het zat er misschien wel in. We deden niet onder voor de Engelsen. Als we onze rust terughebben, kunnen we met trots op dit toernooi terugkijken. We gaan het EK verlaten, met opgeheven hoofd', sprak Reijnders.

Bekijk hier al onze video's
Meer Nederland
Meer over Nederland
Meer Europees Kampioenschap
Meer over Europees Kampioenschap
Meer T. Reijnders
Meer over T. Reijnders
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.