RKC haalt opvolger Vaessen weg bij Cambuur

Reacties

RKC Waalwijk heeft Yanick van Osch aangetrokken. De voormalig doelman van Fortuna Sittard komt over van SC Cambuur en tekent een contract voor twee jaar. Hij moet bij de Brabanders het gat opvullen dat Etienne Vaessen met zijn transfervrije vertrek achterlaat.

RKC haalt opvolger Vaessen weg bij Cambuur
© Pro Shots

Vaessen koos ervoor om na 210 officiële duels voor RKC een nieuwe uitdaging aan te gaan en lijkt te gaan kiezen voor FC Groningen. Met Van Osch haalt RKC nu een doelman in huis die zich in de Eredivisie al heeft bewezen bij Fortuna. Afgelopen zomer stapte de 27-jarige ex-PSV'er over naar SC Cambuur om weer aan spelen toe te komen, maar nu verruilt hij de Keuken Kampioen Divisie weer voor de Eredivisie. In Leeuwarden lag Van Osch nog twee jaar vast, waardoor Cambuur een transfersom kon vragen aan RKC.

'Na het vertrek van Etienne Vaessen en Mark Spenkelink zijn wij blij met de komst van Yanick van Osch. Met hem voegen wij een ervaren en betrouwbare keeper toe aan onze selectie', zegt technisch directeur Mo Allach over de komst van Van Osch, die blij is om terug in Brabant te zijn. 'Het vertrouwen van RKC Waalwijk zorgt ervoor dat ik mijzelf weer kan bewijzen op het hoogste niveau van Nederland. De professionele en familiaire sfeer die RKC Waalwijk uitstraalt sluiten perfect aan bij waar ik voor sta.'

Bekijk hier al onze video's
Meer RKC Waalwijk
Meer over RKC Waalwijk
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.