Robben: 'Mijn doelpunt droeg ik op aan Sneijder'

Arjen Robben was woensdag de uitblinker in het vriendschappelijke duel van Real Madrid met Borussia Dortmund. Na zijn goal maakte hij een gebaar naar Wesley Sneijder.

Robben: 'Mijn doelpunt droeg ik op aan Sneijder'

Nadat de linksbuiten met een volley kort na rust de marge had verdubbeld, zocht hij de Madrileense bank op, en in het bijzonder Sneijder. De middenvelder zat in zijn burgerkloffie in de dug-out van Real. 'Ik heb het doelpunt aan Wesley opgedragen, omdat hij een vriend van mij is en niet meer dan dat', zei Robben tegen AS over zijn actie na de goal.

Robben zelf leeft nog in onzekerheid over waar zijn toekomst ligt. 'Ik weet niet of ik blijf. Dat is afhankelijk van de club. De transfermarkt is nog tien dagen open, maar ik geef er de voorkeur aan te blijven. Sinds mijn komst naar Madrid ben ik nog niet zo sterk geweest. Ik heb veel vertrouwen.'

Naar het zich laat aanzien mag Robben blijven. Bij de start van het nieuwe seizoen is Sneijder mogelijk wel vertrokken. Internazionale en Real Madrid zijn tot een vergelijk gekomen over de overgang van de middenvelder. De Oranje-international zelf heeft er zo zijn gedachten over.

'Ja, er is een deal met Inter, maar Wesley heeft daar niet op gereageerd', zei zaakwaarnemer Søren Lerby. 'Vorige week zeiden ze hem nog dat hij mocht blijven en nu zou hij ineens weg moeten. Real is aan zet.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen