Roemeense spits waarschuwt: 'Nederland moet bang voor ons zijn'

Reacties

George Puscas is één van de eerste stemmen in de Roemeense groep die zich openbaar heeft uitgesproken over de koppeling van zijn land aan Oranje. De spits heeft waarschuwende woorden voor het Nederlands elftal richting de onderlinge wedstrijd van dinsdag.

Roemeense spits waarschuwt: 'Nederland moet bang voor ons zijn'
© Pro Shots
Roemenië
Roemenië
Di 2 jul.
18:00
Nederland
Nederland

'We zullen klaar zijn om Nederland te verslaan, daar komen we voor. We zijn met iets historisch bezig voor Roemeense begrippen, en laten we hopen dat we nu door kunnen zetten. Ik ben er dankbaar voor dat ik met mijn land tegen zulke tegenstanders kan vechten. We hebben er vertrouwen in dat we kunnen wedijveren met de Nederlanders', klonk het op de persconferentie van donderdag.

'Wij zijn sterk, op het veld en erbuiten. Nederland moet bang voor ons zijn, wij zullen met iedereen de strijd aangaan. We hebben woensdagavond goed gefeest met de gele familie, maar nu moeten we zo snel mogelijk naar de volgende ronde. De herinneringen gaan de schuur in, op naar de volgende stap', vervolgde Puscas zijn strijdbare teksten.

'We kunnen nog beter. Als je kijkt wat er nu al is gelukt, waarom zou daar geen ruimte meer bij zitten voor nog betere dingen? Zo krijg je grote prestaties: geen genoegen nemen met wat je al hebt en ruimte maken voor meer. Ik denk dat we nog veel meer euforische momenten kunnen meemaken', verwees de aanvaller die bij Roemenië vooral als invaller fungeert naar het feestgedruis van woensdagavond.

Alles over het EK

Tijdens het EK bundelen we het laatste EK- en Oranje-nieuws op onze EK 2024-pagina. Alle wedstrijden zijn hier te vinden.
Bekijk hier al onze video's
Meer Roemenië
Meer over Roemenië
Meer Europees Kampioenschap
Meer over Europees Kampioenschap
Meer G. Pușcaș
Meer over G. Pușcaș
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.