Ronaldo in tranen na gemiste pingel op beroerde avond

Reacties

Cristiano Ronaldo heeft maandagavond nagelaten om geschiedenis te schrijven. De Portugese superster beleefde een bijzonder vervelende avond tegen Slovenië en maakte het voor zichzelf erger door een strafschop te missen in de verlenging.

Ronaldo in tranen na gemiste pingel op beroerde avond
© Pro Shots
Portugal
Portugal
ns
0 - 0
Slovenië
Slovenië

Ronaldo had geschiedenis kunnen schrijven met een doelpunt vanaf elf meter, maar de aanvaller met rugnummer 7 zag de Sloveense doelman Jan Oblak de goede hoek kiezen en de bal uit zijn linkerhoek werken. Het gebeurde kort voor het rustmoment tussen de twee helften van de verlenging, Ronaldo barstte in tranen uit na de gemiste penalty. Hij werd getroost door zijn teamgenoten en begon met tranen in de ogen aan de tweede helft van de verlenging.

Portugal en Slovenië waren er in negentig minuten niet in geslaagd om tot scoren te komen, daar speelde Ronaldo ook een negatieve hoofdrol in. Hij miste vlak voor tijd een grote kans één op één met Oblak, daarvoor probeerde de Portugees veel te gretig een hoofdrol te pakken.

Bij een doelpunt tegen Slovenië was Ronaldo de eerste speler geworden die op zes verschillende EK's had gescoord en zou hij de oudste doelpuntenmaker op een Europees eindtoernooi zijn geworden. Die records gaan vooralsnog aan zijn neus voorbij. Op het moment van schrijven is de tweede helft van de verlenging aangebroken.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.