'Ronaldo maakt oudejaarsdag extra speciaal met bijzondere transfer'

Reacties

Cristiano Ronaldo gaat snel een contract tekenen bij Al-Nassr uit Saoedi-Arabië. Media in dat land en in Spanje weten te melden dat er op oudejaarsdag een krabbel gezet wordt onder een contract tot medio 2025.

'Ronaldo maakt oudejaarsdag extra speciaal met bijzondere transfer'
© Pro Shots

Televisiezender Al Arabiya had de primeur van het nieuws, waarna Marca en CBS uitpakten met het nieuws dat de handtekeningen snel gezet gaan worden. Naar verluidt is de clubleiding van Al-Nassr, de huidige koploper in Saoedi-Arabië, naar Madrid gevlogen om de laatste plooien glad te strijken.

Ronaldo verblijft momenteel in Madrid, waar hij zijn conditie op peil hield. Het contract van de Portugees bij Manchester United werd immers op 22 november ontbonden. Ronaldo had een onwerkbare situatie gecreëerd met een zeer fel interview, waarin hij uithaalde naar onder anderen manager Erik ten Hag.

Met een jaarsalaris van circa 75 miljoen euro zal Ronaldo er straks niet alleen door het klimaat warmpjes bij zitten. Deze maand kwam het gerucht naar buiten dat Ronaldo tot 2025 voetballer zou blijven en dat hij daarna als ambassadeur van het WK-bid van Saoedi-Arabië aan de slag zou gaan. Het land wil het mondiale eindtoernooi in 2030 organiseren, maar volgens Spaanse media is Ronaldo teruggekomen op dat besluit. Dit heeft alles te maken met het feit dat Portugal ook zijn zinnen heeft gezet op de WK-organisatie van 2030.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.