Rooney neemt oud-ploeggenoot op de korrel bij Plymouth-presentatie

Reacties

Wayne Rooney dreef donderdag de spot met oud-teamgenoot Gary Neville bij zijn presentatie als nieuwe manager van Plymouth Argyle.

Rooney neemt oud-ploeggenoot op de korrel bij Plymouth-presentatie

Vier maanden na zijn ontslag bij Birmingham City keert Rooney bij Championship-club Plymouth terug in het trainersvak. Op de persconferentie van de club uit Zuidwest-Engeland werd Rooney gevraagd waarom hij weer op de bank plaatsneemt. 'Omdat ik niet de volgende Gary Neville wil worden', antwoordde Rooney met een knipoog.

Voormalig Manchester United-ploeggenoot Neville was acht jaar geleden vier maanden trainer van Valencia, om daarna nooit meer terug te keren als trainer en de wedstrijden louter als analist te becommentariëren.

Rooney was deze zomer zelf ook meermaals te zien als analist, maar verzekerde de fans van Plymouth dat zijn focus uitgaat naar de club. 'Ik was aan het werk voor de televisie in Duitsland, maar ondertussen is er veel werk verricht. Er is veel werk gestoken in de werving van spelers. Er waren veel slapeloze nachten en voorbereidingen, op het gebied van presentaties en het spreken met spelers.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.