Sadílek mist door kart-ongeluk ook competitiestart FC Twente

Reacties

Michal Sadílek moet de competitiestart met FC Twente aan zich voorbij laten gaan. Dat heeft de club woensdag laten weten. De Tsjech kampt nog altijd met de gevolgen van een ongeluk met een kart, waardoor hij ook het EK moest laten schieten.

Sadílek mist door kart-ongeluk ook competitiestart FC Twente
© Pro Shots

In aanloop naar het EK was Sadílek met de Tsjechische ploeg op trainingskamp in Oostenrijk. Samen met ploeggenoten Ladislav Krejcí en David Jurásek besloot hij naar de top van een berg te gaan om de afdaling te wagen in een soort kart met drie wielen. Sadílek belandde in een gat, waardoor hij een diepe snijwond in zijn been opliep.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Dinsdag is Sadílek teruggekeerd bij FC Twente. Nader onderzoek in het ziekenhuis heeft uitgewezen dat hij voorlopig niet inzetbaar is. De middenvelder mist sowieso de start van de competitie. Die is voor FC Twente op zaterdag 10 augustus tegen NEC. Daarvoor moeten de Tukkers al aan de bak in de voorronde van de Champions League.

'Ik wil vooral vooruitkijken en de komende tijd zo goed mogelijk herstellen, zodat ik weer aan kan sluiten bij de selectie', vertelt Sadílek via de clubkanalen. 'De spelers, de staf en de club wil ik bedanken voor de steun die ik de afgelopen weken gekregen heb, dat heeft me goed gedaan.'

Za 10 aug.

Za 17 aug.

Zo 25 aug.

Zo 1 sep.

Europees Kampioenschap

Stand Groepsfase Groep F Europees Kampioenschap 2024 Germany

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Portugal
3
2
0
1
5-3
+2
6
2
Turkije
3
2
0
1
5-5
0
6
3
Georgië
3
1
1
1
4-4
0
4
4
Tsjechië
3
0
1
2
3-5
-2
1
* Actueel tot en met 5 jul. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer M. Sadílek
Meer over M. Sadílek
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.