Sadiq pijnigt PEC met heerlijke stift voor tweede keer

Ibrahim Sadiq toonde vrijdagavond zijn goede vorm bij PEC Zwolle tegen AZ. De 24-jarige Ghanese aanvaller opende na vijf minuten al de score en maakte er in de tweede helft nog één met een zeer fraaie stift.

PEC Zwolle
PEC Zwolle
1 - 2
AZ
AZ

Ruben van Bommel kwam al vroeg in de wedstrijd door via links en legde de bal perfect voor het doel, waar Sadiq klaarstond om de bal binnen te lopen. In de tweede helft kwam AZ ook op 0-2, opnieuw door een goal van Sadiq. De aanvaller werd weggestoken door David Møller Wolfe en verschalkte doelman Jasper Schendelaar met een stift via de onderkant van de lat.

Klik eerst op de tekst in de post om de video te kunnen bekijken:

AZ is nog altijd ongeslagen in de Eredivisie. Het verspeelde alleen punten tegen FC Groningen (0-0). Bij een zege op PEC Zwolle is AZ (tijdelijk) de nieuwe koploper.