Salzburg zwaait in week voor Twente-thuis nog een sterspeler uit

Reacties

Red Bull Salzburg heeft opnieuw een van zijn toppers in wording verkocht. Luka Sucic mag zich gaan laten zien bij Real Sociedad, dat naar verluidt een transfersom van tien miljoen euro betaalt voor de 21-jarige Kroaat.

Salzburg zwaait in week voor Twente-thuis nog een sterspeler uit
© Pro Shots

Sociedad deelde donderdagavond al een foto van Sucic nadat de jonge middenvelder de medische keuring had doorstaan. Volgens transfergoeroe Fabrizio Romano heeft de aanwinst bij de Baskische club een contract tot medio 2029 getekend. In de contracten tussen Sociedad en Salzburg is een doorverkooppercentage opgenomen.

Het vertrek van Sucic zal voor Salzburg-trainer Pepijn Lijnders niet als een verrassing komen, zoals dat ook niet het geval was bij de transfer van de 23-jarige verdediger Strahinja Pavlovic naar AC Milan. Met die deals heeft Salzburg deze zomer opnieuw zijn status als ideale springplank onderstreept.

Dinsdag staat de eerste wedstrijd tussen Salzburg en Twente in de derde voorronde van de Champions League op het programma. Die eerste wedstrijd wordt gespeeld in Oostenrijk. Een week later staat de return in Enschede op het programma.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.