Schiet Koopmeiners Atalanta voor de tweede keer dit seizoen naar een finale?

ADVERTORIAL - Atalanta en Olympique Marseille maken donderdagavond uit wie zich finalist van het Europa League-seizoen 2023/24 mag noemen. Daar zal de Nederlandse enclave van de Italianen, met Teun Koopmeiners voorop, graag een handje bij willen helpen. Blik vooruit en speel mee bij Unibet!

Schiet Koopmeiners Atalanta voor de tweede keer dit seizoen naar een finale?
© Pro Shots
Atalanta Bergamo
Atalanta Bergamo
3 - 0
Olympique Marseille
Olympique Marseille

Een week geleden speelden Atalanta en Marseille het heenduel in Frankrijk. In het Stade Vélodrome stond na negentig minuten een 1-1 eindstand op het scorebord. Een prima resultaat voor Atalanta, dat daarmee de Franse heksenketel overleefde en een goede uitgangspositie heeft geworven voor de wedstrijd van donderdagavond. Unibet hanteert een quotering van 1.78 voor een overwinning van Atalanta, 4.75 voor winst van Marseille en 3.80 voor een gelijkspel. Let op: deze drie weddenschappen gelden voor binnen de reguliere speeltijd.

Odds team bereikt de volgende ronde

- Atalanta: 1.40
- Olympique Marseille: 2.75

Zowel Atalanta als Marseille beschikt over verschillende kanonnen in het veld, maar de Italianen hebben met Koopmeiners misschien wel het grootste wapen in huis. De Oranje-international maakt een geweldig seizoen door in Bergamo. In de Serie A staat de teller sinds afgelopen maandag op twaalf doelpunten in één seizoen. Om die prestatie in perspectief te plaatsen: de laatste Nederlander die dat doelpuntenaantal bij elkaar wist te verzamelen was Ruud Gullit in 1994/95.

Ook in de Coppa Italia weet Koopmeiners hoe is het is om te scoren in de halve finale. Er ontbreekt alleen nog iets wat zijn seizoen compleet zou maken. De aanvallende middenvelder maakte nog geen treffer in de Europa League. In de kwartfinales tegen Liverpool was hij er dicht bij, al werd zijn treffer afgekeurd wegens buitenspel. Unibet heeft een quotering van 3.75 voor een goal van Koopmeiners tegen Marseille. Een schot op doel van Koopmeiners kan je 1.76 keer je inzet opleveren. Denk je dat de Nederlander net als in het heenduel een assist gaat geven? Dan kan je de quotering van 6.00 spelen die daar voor staat.

Odds overige doelpuntenmakers

- Gianluca Scamacca: 2.50
- Mario Pasalic: 3.30
- Marten de Roon: 11.00

- Pierre-Emerick Aubameyang: 3.00
- Ismaïla Sarr: 5.60
- Jonathan Clauss: 11.50

Klik hier om één van de weddenschappen te spelen bij Unibet!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's