Schokeffect in Tilburg: Willem II kan weer lachen na exodus

Reacties

Willem II heeft het ontslag van trainer Reinier Robbemond goed verteerd. Onder interim-trainer Peter van den Berg werd vrijdagavond in eigen huis gewonnen van MVV Maastricht. Uitgerekend Freek Heerkens, bezig aan zijn tiende seizoen in Tilburg, werd matchwinner.

Schokeffect in Tilburg: Willem II kan weer lachen na exodus
© Pro Shots
Willem II
Willem II
2 - 1
MVV Maastricht
MVV Maastricht

De clubleiding van Willem II had na vier duels al genoeg gezien. Tegen FC Dordrecht werd nog gewonnen, dat lukte niet tegen FC Eindhoven, FC Groningen en NAC Breda. Robbemond werd ontslagen en tijdelijk opgevolgd door assistent Van den Berg. Dat waren echter niet de enige problemen: technisch directeur Teun Jacobs vertrok immers ook.

Het leek dan ook wederom een moeilijke avond te worden, toen MVV in minuut 29 op voorsprong kwam. Tunahan Tasçi was het eindstation van een loepzuivere counter. Het bevrijdende antwoord volgde echter snel via Jesse Bosch, waarna Willem II op zoek kon gaan naar de eerste voorsprong van de avond. Die werd gevonden en niet meer uit handen gegeven. Heerkens kopte twintig minuten voor tijd binnen uit een corner, waardoor Willem II op acht punten komt en voorlopig derde staat in de Keuken Kampioen Divisie.

Het resterende programma van speelronde 5


Za 9 sep. 2023

Ma 18 sep. 2023

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.