Scoort Nations League-topscorer Dumfries wéér tegen Duitsland?

ADVERTORIAL - Het Nederlands elftal speelt maandagavond maar weer eens tegen Duitsland in de Nations League. Dat doet Oranje naar alle waarschijnlijkheid met Denzel Dumfries in de basis, die het scoren gezien zijn laatste interlands nog niet is verleerd. TOTO heeft mooie quoteringen rondom het duel Duitsland - Nederland én Dumfries.

Scoort Nations League-topscorer Dumfries wéér tegen Duitsland?
© Pro Shots
Hongarije
Hongarije
1 - 1
Nederland
Nederland

Na drie wedstrijden in de Nations League gaat Duitsland aan kop met zeven punten. Oranje volgt met vijf, aangezien het tegen een zeperd aanliep in Hongarije. Dat kwam mede omdat de Hongaren zich in wisten te graven en daar had Nederland geen antwoord op. Mogelijk komt Oranje wat meer in zijn spel tegen het wat aanvallender spelend Duitsland. Op de website van TOTO is Duitsland wel de grote favoriet voor de eindzege met een quotering van 1.80. Voor een zege van Nederland staat een quotering van 3.90 en een gelijkspel kan je 3.85 keer je inzet opleveren.

Zowel Nederland als Duitsland moet het zonder een aantal grote namen doen, maar bij Oranje zullen de krachten van Dumfries wel weer eens hard nodig kunnen zijn. De rechtsback was afgelopen vrijdag weer belangrijk met een goal voor Ronald Koeman en consorten. Dat scoren deed hij ook een maand geleden tegen Duitsland. Ondanks dat de rechtsback niet al te veel wedstrijdritme heeft door zijn geringe speeltijd bij Internazionale, is de kans heel groot dat Koeman hem gewoon opstelt in München. De bondscoach noemde Dumfries 'oersterk' in de persconferentie in aanloop naar Hongarije.

Wat de speler Dumfries zo bijzonder maakt, is een rijtje met de all-time Nations League-topscorers van Nederland. Daar staat Dumfries met vier doelpunten op een gedeelde derde plaats, samen met Steven Bergwijn. Alleen Georginio Wijnaldum (6) en Memphis Depay (7) scoorden meer voor Oranje in de Nations League. Aangezien Bergwijn, Memphis én Wijnaldum niet van de partij zijn, is Dumfries van de huidige selectiespelers de speler met de meeste goals voor Oranje in deze competitie. TOTO hanteert een quotering van 8.00 voor een goal van Dumfries tegen Duitsland.

Speciale quoteringen Duitsland - Nederland

- Gakpo schiet vanaf buiten de zestien op doel: 3.75
- Reijnders schiet één keer op doel: 2.50
- Wirtz scoort of geeft assist: 2.25
- Nederland scoort: 2.00

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's