Simeone volhardt: 'De Primera División is saai'

Ondanks de indrukwekkende 7-0 zege in eigen huis tegen Getafe blijft Atlético Madrid-coach Diego Simeone bij zijn mening. De Primera División is saai en Barcelona en Real Madrid zijn té goed, meent de Argentijn.

Simeone volhardt: 'De Primera División is saai'

Opvallend genoeg ziet de coach van Atlético zijn ploeg nog steeds niet als titelkandidaat. Dat terwijl de Madrilenen maar drie punten achter staan op koploper Barcelona en drie punten voorsprong hebben op stadgenoot Real.

'Maar ik blijf ervan overtuigd: La Liga is saai', aldus de oud-middenvelder. 'Er is weinig kans voor teams om Barcelona of Real Madrid van de troon te stoten. Maar wij doen het erg goed en zien wel waar het schip strandt. Zeker gezien de laatste tien jaar kunnen wij niet tippen aan de resultaten van deze twee topploegen.'

Over de zege op stadgenoot Getafe was Simeone tevreden. 'We waren met een man meer veel te sterk', weet de Argentijn, die zijn topscorer Diego Costa op schitterende wijze de 5-0 zag aantekenen. Zijn veertiende seizoentreffer volgde na een schitterende omhaal. De spits zal er dinsdag in het Champions League-duel bij Zenit Sint-Petersburg niet bij zijn. Hij krijgt dan, evenals Arda Turan en David Villa rust bij het al geplaatste Atlético.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen