Simons cryptisch over vertrek bij Barça: 'Ooit zal ik vertellen wat er is gebeurd'

Reacties

Xavi Simons heeft in de Spaanse media teruggeblikt op zijn vertrek bij Barcelona. De Nederlander stond ooit te boek als groot talent in Catalonië, maar verruilde de club voor Paris Saint-Germain.

Simons cryptisch over vertrek bij Barça: 'Ooit zal ik vertellen wat er is gebeurd'

In 2019 verruilde Simons Barcelona voor Paris Saint-Germain nadat zijn management, bestaande uit zaakwaarnemer Mino Raiola en vader Regillio Simons, geen akkoord had kunnen bereiken met Barcelona over een contract. Barcelona kon hem niet de garantie geven dat hij kon aansluiten bij het hoogste jeugdteam. Daarnaast kon hij in Parijs naar verluidt vele malen meer verdienen.

In de Spaanse media kreeg Simons een vraag over zijn vertrek bij Barcelona. Simons antwoordde cryptisch, maar liet ook doorschemeren dat er meer aan de hand was. 'Mensen hebben misschien een mening die ze is opgelegd. Wat ik kan zeggen, is dat niet alles wat er is gezegd, waar is. Op een dag zal ik vertellen wat er wel is gebeurd.'

'Mensen kunnen praten en zeggen wat ze willen. Het maakt mij niet uit. Ik weet welke dromen ik heb en ik ga ze verwezenlijken. Ik wil bijvoorbeeld het nationale team naar de top brengen', aldus Simons.

Voor Simons breekt er opnieuw een belangrijke transferzomer aan. Na een uitstekend seizoen op huurbasis voor RB Leipzig is hij teruggekeerd bij Paris Saint-Germain. Hij wordt in verband gebracht met diverse clubs, zoals Bayern München, maar ook met een terugkeer bij RB Leipzig en Barcelona. De kans dat hij vertrekt bij PSG, lijkt groot.

Spelersprofiel

X. Simons


Geboortedatum:
21 april 2003
Leeftijd:
21
Geboorteplaats:
Amsterdam
Nationaliteit
Nederland
Lengte:
1,79 m
Gewicht:
58 kg
Huidige club:
Paris Saint-Germain
Nationaal team:
Nederland
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.