Slokop PSV domineert Elftal van de Week na zevenklapper in Almere

Reacties

PSV heeft na de doelpuntrijke overwinning bij Almere City FC (1-7) bijna de helft van alle posities in het Elftal van de Week opgeslokt. De Eindhovenaren leverden liefst vijf spelers plus de Trainer van de Week.

Slokop PSV domineert Elftal van de Week na zevenklapper in Almere
© Pro Shots

Vorige week was het nog Fortuna Sittard dat na de klinkende overwinning op Almere City (3-0) de hofleverancier was, PSV neemt die rol over na makkelijke zege op de ploeg van Hedwiges Maduro. Zeven spelers van de landskampioen kregen een 7,5, alleen Guus Til en Luuk de Jong staan niet in het Elftal van de Week. Dat geldt wel voor verdedigers Richie Ledezma en Ryan Flamingo en middenvelder Malik Tillman en Joey Veerman. Rechts voorin houdt Hirving Lozano onder anderen Sparta-uitblinker Camiel Neghli uit de ploeg.

Sparta levert na de Rotterdamse derby met Nick Olij wel de keeper voor het Elftal van de Week. De nota bene door Feyenoord begeerde doelman kreeg een 7 en bleef daarmee onder anderen Etienne Vaessen (FC Groningen) en NEC-doelman Robin Roefs voor. De noorderlingen worden na het gelijkspel tegen AZ vertegenwoordigd door linksback Marvin Peersman (7). De defensie wordt gecompleteerd door Go Ahead Eagles-verdediger Joris Kramer, die voorin ook ploeggenoot Finn Stokkers (7,5) ziet staan.

Stokkers was met een goal en een assist van grote waarde voor Go Ahead tegen RKC Waalwijk (2-1), maar moest de titel van Speler van de Week toch aan Noah Ohio laten. De 21-jarige spits was als invaller goed voor twee goals in de slotfase van het uitduel met NAC Breda en kreeg als enige een 8 tijdens de derde speelronde van de Eredivisie. NAC had nog wel de leiding genomen via Boyd Lucassen, die scoorde op aangeven van Dominik Janosek. De Tsjech staat met een 7,5 op het middenveld.

Elftal van de Week - Speelronde 3

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.