Slordig Milan heeft niet genoeg aan goal Seedorf

AC Milan kan na vier duels in het nieuwe seizoen nog maar op één overwinning bogen. De Rossoneri speelden voor de derde keer gelijk. Parma bleef overeind in San Siro (1-1).

Milan had in de eerste helft afstand kunnen nemen. De thuisploeg had een overwicht, maar de opbrengst was te mager. Clarence Seedorf was de enige die scoorde. Via zijn voet verdween de bal uit de rebound van een schot van Filippo Inzaghi in het doel.

Inzaghi had zelf eerder de paal geraakt en ook Seedorf en Massimo Ambrosini waren centimeters verwijderd van nog een doelpunt. Parma bleef daardoor in leven.

De gasten voelden zich na rust beter. Milan oogde vermoeid en had niet meer de kracht druk te zetten. Parma profiteerde en maakte via Andrea Pisanu gelijk. Hij verlengde een voorzet van Reginaldo.

In de slotfase hadden beide teams de punten voor het oprapen. Bernardo Corradi verprutste een enorme kans voor Parma en invaller Alberto Gilardino deed hetzelfde aan de andere kant.