Slory tekent nu alweer nieuwe verbintenis

Andwelé Slory heeft na drie maanden Feyenoord al een nieuw contract op zak. De herstelllende international aarzelde geen moment.

Slory tekent nu alweer nieuwe verbintenis

'Het is allemaal erg snel gegaan de laatste tijd', reageerde Slory op zijn nieuwe contract op de website van de Rotterdamse club. 'Als Feyenoord je een meerjarig contract aanbiedt, aarzel je geen seconde. We waren er snel uit. Daar ben ik erg blij mee.

Slory maakte afgelopen zomer zijn opwachting in De Kuip. De snelle aanvaller maakte direct een goede indruk op de technische staf van de Rotterdamse club. Dat heeft zich nu vertaald in een nieuwe verbintenis.

'Hij heeft laten zien het niveau aan te kunnen, vandaar dat we in een vroegtijdig stadium besloten het contract open te breken', aldus technisch manager Peter Bosz op de website van Feyenoord.

'Het contract was maar voor twee jaar. In voetballand is dat erg kort', vervolgde Bosz. 'Andwelé is een typische vleugelspits en daar zijn er nationaal maar ook internationaal maar weinig van. Vandaar dit besluit. Hij verdient het ook.'

Slory's nieuwe contract loopt een jaar langer door dan zijn oude verbintenis. Op de einddatum in zomer van 2010 kan Feyenoord het dienstverband middels het lichten van een optie een jaar verlengen.

Het nieuwe contract voelt als een steun in de rug van Slory die werkt aan zijn herstel van een gebroken middenvoetsbeentje. 'Het gaat de goede kant op. Ik hoop met vier, vijf of zes weken weer te kunnen spelen. Het kan mij in elk geval niet snel genoeg gaan. Al kan je tijdens een revalidatie altijd nog tegenslag ondervinden. Dus blindstaren op een datum doe ik niet.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen