Slot blij met bijtekenen assistent: 'John ademt Feyenoord'

Reacties

Feyenoord moet zich zaterdag herpakken op bezoek bij RKC Waalwijk. Trainer Arne Slot blikt vooruit op het duel met de Brabanders, maar bespreekt ook het nieuws van eerder op de vrijdag: het bijtekenen van zijn assistent John de Wolf.

Slot blij met bijtekenen assistent: 'John ademt Feyenoord'
© Pro Shots
RKC Waalwijk
RKC Waalwijk
1 - 2
Feyenoord
Feyenoord

Daar is Slot logischerwijs uitermate blij mee. 'We hebben een heel fijne samenwerking met de hele staf. Er is laatst een wijziging geweest, des te mooier dat John heeft bijgetekend. Voor mij en voor de club, omdat John natuurlijk Feyenoord ademt. Ik denk dat het voor iedereen mooi is dat bij blijft', sprak de trainer, die ook inging op zijn andere assistent die recent vertrokken is: Marino Pusic werd trainer van Shakhtar Donetsk.

Of ze nog contact hebben? 'Zeker. Er komt heel veel op je af als je van assistent ineens hoofdtrainer wordt, dat is schakelen. Laat staan als je naar een land gaat dat in oorlog is met Rusland. Daar heb je het met elkaar over, los van dat je daarna ook even over de spelersgroep praat. Vanavond heeft hij een belangrijke wedstrijd tegen Dynamo Kiev', toonde Slot zich goed op de hoogte van Pusic' verrichtingen in Oekraïne.

Door het vertrek van Pusic is er een plek vrij in Slots staf, maar haast is wat de hoofdtrainer betreft de grootste vijand in de zoektocht naar een geschikte vervanger. 'Het vereist zorgvuldigheid om te kijken wie we erbij halen, dat gaat boven alles.'

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.