Slot is Arteta de baas in oefenkraker: 'Genoten van eerste helft'

Reacties

Arne Slot heeft in de nacht van woensdag op donderdag een fraaie oefenzege geboekt met Liverpool. Arsenal werd in Philadelphia aan de kant gezet.

Slot is Arteta de baas in oefenkraker: 'Genoten van eerste helft'
© Pro Shots
Liverpool
Liverpool
2 - 1
Arsenal
Arsenal

Slot dankte Mohamed Salah en Fábio Carvalho voor de doelpunten in de Verenigde Staten. Namens Arsenal deed Kai Havertz wat terug. Ondanks dat The Gunners het lichte overwicht hadden, kwam het niet verder dan de aansluitingstreffer. Bij Liverpool begon PSV-target Sepp van den Berg in de basis. Ryan Gravenberch bleef het hele duel op de bank. Bij Arsenal zaten Tommy Setford (ex-Ajax) en geboren Helmonder Omar Rekik op de reservebank.

'We hadden veel problemen met Arsenal, want ze zaten ons voortdurend op de huid', biechtte Slot op na de zege voor de camera van LFC TV. 'Maar we verdedigden heel sterk. Hielden ze weg van onze zestienmetergebied. Ik denk niet dat ze heel veel kansen creëerden. Dat was iets positiefs, want je hebt altijd moeilijke momenten in een wedstrijd. En als je met zoveel mensen verdedigt, is dat heel goed. En natuurlijk genoten we allemaal van de eerste helft - na de eerste tien minuten.'

Voor Liverpool wacht zaterdagnacht nog een ontmoeting met het Manchester United van Erik ten Hag. Op zondag 11 augustus, een week voor de seizoensouverture tegen Ipswich Town, is Sevilla de laatste oefentegenstander op Anfield.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.