De eerste confrontatie tussen Erik ten Hag en Arne Slot als managers van Manchester United en Liverpool is uitgemond in een ruime zege voor Slot.

Manchester United
0 - 3
Liverpool
Liverpool

De kansen waren zaterdagnacht voor Manchester United, maar verzilveren deed de ploeg van Ten Hag geen van de achttien pogingen. Liverpool daarentegen toonde zich bijzonder effectief en wist drie van de negen doelpogingen om te zetten in doelpunten.

Binnen tien minuten was het Fábio Carvalho die zich opnieuw liet zien in de voorbereiding. Tijdens de oefenzege op Arsenal was de 21-jarige Portugees ook al trefzeker voor het elftal van Slot, dat door een doelpunt van Curtis Jones met een 0-2 voorsprong de rust inging.

Na de onderbreking was het voormalig Willem II-linksback Kostas Tsimikas die een derde Liverpool-treffer voor zijn rekening nam. PSV-target Sepp van den Berg maakte als invaller zijn opwachting bij The Reds. Ryan Gravenberch mocht in de basis beginnen. Cody Gakpo en Virgil van Dijk ontbraken nog. Evenals Joshua Zirkzee aan Manchester United-zijde.