Slot kon pas op het einde genieten van Anfield-debuut

Reacties

De fans leken extra hard te zingen bij de opkomst van Liverpool en met name in de tweede helft klonk het Arne Slot-liedje regelmatig vanaf de tribune. Maar pas op het einde kon de Liverpool-manager echt genieten van zijn officiële debuut op Anfield.

Slot kon pas op het einde genieten van Anfield-debuut
© Pro Shots
Liverpool
Liverpool
2 - 0
Brentford
Brentford

Met het prachtige stadion van Liverpool had hij al kennisgemaakt op een wedstrijddag. De oefenwedstrijd Liverpool - Sevilla werd afgewerkt in het stadion, maar een Premier League-speeldag is andere koek. Het lukte Slot op het einde van de wedstrijd tegen Brentford om de sfeer in zich op te nemen.

'Op het einde was het genieten', glunderde de coach voor de camera bij Viaplay. 'Met name als je voelt dat de overwinning binnen is. Het is mooi om winnend je debuut te maken hier, dan is het extra bijzonder om het allemaal mee te maken. Hopelijk ga ik meer wedstrijden meemaken die nog bijzonderder zijn.'

Mogelijk wordt dat volgende week al, hoewel de wedstrijd tegen Manchester United niet op Anfield gespeeld wordt. Slot staat dan tegenover landgenoot Erik Ten Hag, die iets minder florissant gestart is aan het Premier League-seizoen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.