Slot neemt Van den Berg mee op trainingskamp, geen Oranje-internationals

Reacties

Liverpool reist met 28 spelers af naar de Verenigde Staten voor de voorbereiding op het nieuwe seizoen in de Premier League. Manager Arne Slot kan vooralsnog niet beschikken over diverse grote namen, in zijn selectie voor het trainingskamp is wel plaats voor Sepp van den Berg.

Slot neemt Van den Berg mee op trainingskamp, geen Oranje-internationals
© Pro Shots

Van den Berg werd de afgelopen seizoenen verhuurd aan achtereenvolgens Preston North End, Schalke 04 en FSV Mainz 05, de ex-speler van PEC Zwolle maakte veel indruk tijdens die periodes en krijgt in de Verenigde Staten de kans om zich te laten zien aan Slot. Liverpool speelt deze periode oefenduels met Real Betis, Arsenal en Manchester United.

Slot kan vooralsnog geen beroep doen op Oranje-internationals Virgil van Dijk, Cody Gakpo en Ryan Gravenberch, die actief waren op het EK en nog met vakantie zijn. Dat geldt ook voor belangrijke spelers als Alisson Becker, Ibrahima Konaté, Trent Alexander-Arnold, Alexis Mac Alliser, Diogo Jota, Darwin Núñez en Luis Díaz. Wel neemt Slot spelers als Mohamed Salah, Dominik Szoboszlai, Andy Robertson, Curtis Jones, Wataru Endo en Harvey Elliott mee.

Op 17 augustus coacht Slot zijn eerste officiële wedstrijd als manager van Liverpool. The Reds nemen het dan op tegen het gepromoveerde Ipswich Town.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.