Spaanse pers laat Morata denken dat hij halve finale moet missen

Reacties

Álvaro Morata zal na het laatste fluitsignaal tegen Duitsland eventjes in spanning hebben gezeten. De spits van Spanje vierde de overwinning en de plek in de halve finale van het EK, om vervolgens te horen te krijgen dat hij die halve eindstrijd zou missen.

Spaanse pers laat Morata denken dat hij halve finale moet missen
© Pro Shots
Spanje
Spanje
nv
2 - 1
Duitsland
Duitsland

Op de televisie en de website van de UEFA was zichtbaar dat Morata vlak voor het einde van de verlenging een gele kaart had ontvangen, terwijl hij tien minuten voor tijd al gewisseld was. Er blijkt echter een fout te zijn gemaakt bij de registratie van de kaart.

Dat was direct na afloop niet helemaal duidelijk en dus werd Morata in de persruimte geconfronteerd met het feit dat hij de halve finale zou missen. De spits van Spanje had eerder in het toernooi al geel gekregen en dus stond deze spookkaart voor een schorsing.

Morata keek oprecht verbaasd in gesprek met Spaanse media, maar ging snel verhaal halen in de catacomben. Even later kwam het verlossende woord van de spits zelf, hij had géén gele kaart gekregen en is dus gewoon inzetbaar in de halve finale. Op de site van de UEFA is de kaart inmiddels ook verwijderd. Landgenoten Dani Carvajal en Robin Le Normand missen de halve finale overigens wel wegens een schorsing.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.