Spaanse pers roept Yamal nu al uit tot beste speler ter wereld

Reacties

Lamine Yamal heeft zondagavond veel indruk gemaakt op de Spaanse pers. De zeventienjarige aanvaller maakte de eerste twee doelpunten voor Barcelona in de uitwedstrijd tegen Girona.

Spaanse pers roept Yamal nu al uit tot beste speler ter wereld
© Pro Shots
Girona
Girona
1 - 4
Barcelona
Barcelona

Sport deelt een 9 uit aan Yamal en is zeer lovend in het rapport. 'Zijn eerste goal kwam voort uit een beestachtige balverovering en geweldig afmaken. Ook bij zijn tweede goal was het afronden fantastisch. We moeten gewend raken aan het feit dat deze jongen de beste speler in de wereld is. Niemand kan tippen aan zijn creativiteit, magie en zijn klasse om het verschil te maken. La Masia heeft het weer geflikt.'

Mundo Deportivo gaat mee in die beoordeling. 'Hij bewees dat hij inderdaad de beste speler van de competitie is.' Marca is om twee redenen blij. 'We moeten hem benoemen, niet alleen omdat hij elke week geschiedenis schrijft, maar ook omdat het lijkt alsof hij niet geblesseerd kan raken. We moeten niet vergeten wat er met Ansu Fati gebeurde toen hij geblesseerd raakte', doelt de sportkrant op een ander Barça-talent die als een komeet op het toneel verscheen.

LaLiga

Stand LaLiga 2024/2025

Spanje

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Barcelona
5
5
0
0
17-4
+13
15
2
Atlético Madrid
5
3
2
0
9-2
+7
11
3
Real Madrid
5
3
2
0
9-2
+7
11
4
Villarreal
5
3
2
0
11-8
+3
11
* Actueel tot en met 18 sep. 2024
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.