Spanje hoort goed nieuws over Morata na bizar moment

Reacties

Álvaro Morata is een van de meest besproken internationals van Spanje. De aanvoerder werd al stevig bekritiseerd, raakte geëmotioneerd na het bereiken van de halve finale en leidde zijn land mede naar de eindstrijd. Toch leek het na de overwinning op Frankrijk even mis te gaan, na een bizarre botsing.

Spanje hoort goed nieuws over Morata na bizar moment
© Pro Shots
Spanje
Spanje
2 - 1
Frankrijk
Frankrijk

Het was zeer merkwaardig, hoe Morata plots gehavend het veld af moest. Tijdens het vieren van de zege probeerde een van de veiligheidsmensen van de UEFA een rennende fan af te stoppen, maar tijdens die actie gleed de beveiliger weg. Het toeval wilde dat hij precies doorgleed op Morata. De routinier trok meteen een grimas en hinkte achter zijn ploeggenoten aan.

Het zorgde voor bezorgdheid bij zijn ploeggenoten, die hem ondersteunden, onderweg naar de kleedkamer. Daags na de wedstrijd kon Morata er echter alweer om lachen: 'Een gele kaart voor hem, nu gaan we door', sprak hij bij het verlaten van speelstad München. 'Het gaat goed met mij.'

Inmiddels weten diverse Spaanse media te melden dat Morata er in Berlijn zondag gewoon bij is, als Spanje de Europese titel probeert te veroveren. Mundo Deportivo schrijft dat dat tevens geld voor Jésus Navas. De rechtervleugelverdediger neutraliseerde Kylian Mbappé, maar moest met fysieke klachten het veld verlaten. Uit voorzorg blijkt nu, waardoor het duo gewoon van de partij is in de finale.

Bekijk hier al onze video's
Meer Europees Kampioenschap
Meer over Europees Kampioenschap
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.