Spurs is arrogant Liverpool en Man United zat

Dat Liverpool en Manchester United openlijk lonken naar respectievelijk Robbie Keane en Dimitar Berbatov, is in het verkeerde keelgat geschoten van Tottenham Hotspur, de club waar de twee aanvallers onder contract staan.

Spurs is arrogant Liverpool en Man United zat

'Het gedrag van beide clubs is schandelijk', foetert voorzitter Daniel Levy op de website van The Spurs. 'We hebben Liverpool en Man United al in een vroeg stadium gemeld dat we Robbie en Dimitar niet willen verkopen.'

'Beide clubs zijn zo arrogant geweest ons verzoek te negeren. We hebben het bewijs dat onze spelers systematisch het hoofd op hol wordt gebracht. Dat is tegen de gedragsregels van de Premier League.'

Levy reageert op uitspraken van Liverpool-manager Rafael Benítez, die meermaals heeft laten weten Keane een interessante speler te vinden, en Man Uniteds Alex Ferguson, die vrijdag zou hebben gezegd dat hij dicht bij een akkoord is over Berbatov.

'De woorden van Ferguson zijn zelfs ongelooflijk hypocriet gezien zijn uitspraken over de transferpraat rond Cristiano Ronaldo en Real Madrid', vindt Levy. Manchester United diende officieel een klacht in bij de FIFA over de illegale toenaderingen van Real.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen