Man United is ook duidelijk: 'Ronaldo not for sale'

'Not for sale: Niet te koop.' Manchester United laat via een korte maar krachtige verklaring op de eigen website weten dat het van plan is Cristiano Ronaldo op Old Trafford te houden, ook al heeft de Portugees kenbaar gemaakt naar Real Madrid te willen vertrekken.

Man United is ook duidelijk: 'Ronaldo not for sale'

'De club wil nogmaals benadrukken wat haar standpunt is in deze kwestie: United luistert niet naar aanbiedingen, de 23-jarige United star is niet te koop.'

Cristiano Ronaldo sprak na afloop van de uitschakeling van Portugal zijn hoop uit, dat United en Real binnen drie of vier dagen tot een akkoord zouden komen over zijn transfer. 'Jullie weten wat ik wil, daar hoef ik niets meer over te zeggen. Ik zal praten met United en ik zal proberen om tot een akkoord te komen. We zullen zien', klonk de topscorer van de Premier League hoopvol.

Manchester United heeft altijd laten weten niet open te staan voor een vertrek van Cristiano Ronaldo. De Engelse club diende onlangs zelfs een klacht in bij de FIFA, omdat de Spaanse kampioen zich zonder toestemming zou hebben gemeld bij de Portugese international. De wereldvoetbalbond vond echter geen bewijsmateriaal voor Uniteds klacht.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen