Stemmers UEFA-poll bombarderen Feyenoord tot favoriet tegen Marseille

Reacties

Feyenoord maakt met Olympique Marseille uit wie zich plaatst voor de finale van de Conference League. Donderdag staat in De Kuip het eerste deel van het tweeluik op het programma. De bezoekers van UEFA.com verwachten dat de Rotterdammers in eigen huis de eerste slag gaan slaan.

Stemmers UEFA-poll bombarderen Feyenoord tot favoriet tegen Marseille
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
3 - 2
Olympique Marseille
Olympique Marseille

Op de website van de Europese voetbalbond en tevens organisator van het toernooi wordt de bezoekers gevraagd wie na de heenwedstrijd in de halve finale als winnaar van het veld stapt. Het vertrouwen in de ploeg van Arne Slot blijkt groot te zijn. 62 procent van de stemmers denkt dat Feyenoord zich in De Kuip niet laat verrassen door Marseille en de bezoekers met een nederlaag terug naar Frankrijk stuurt.

Van de stemmers denkt 34 procent dat l'OM een maatje te groot is voor Feyenoord en het eerste deel van de dubbele confrontatie winnend afsluit. Een gelijkspel lijkt niet in de lijn der verwachting te liggen. Slechts vier procent denkt dat er donderdag geen winnaar komt. De return wordt een week later afgewerkt in Stade Vélodrome. De winnaar plaatst zich voor de finale, die op woensdag 25 mei wordt gespeeld in Tirana.

Na twintig jaar staat Feyenoord weer in een halve finale van een Europees toernooi. Hoog tijd dus voor een uitgebreide analyse met videobeelden van tegenstander Olympique Marseille. Lees hieronder meer op VI PRO.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.