Stramaccioni: 'Uiteindelijk is die 1-1 een prima resultaat'

Andrea Stramaccioni is tevreden met het punt (1-1) dat zijn ploeg Internazionale zondagavond overhield aan de derby tegen AC Milan. De trainer is lovend over de instelling van zijn spelers, die een 0-1 achterstand in de 71ste minuut recht zetten.

'Uiteindelijk is het een prima resultaat', constateert Stramaccioni. 'Milan speelde de eerste helft fantastisch en zette ons onder druk, maar in de tweede helft speelden wij met een andere houding en meer vechtlust.'

Ondanks het feit dat Strama het een terecht resultaat vindt, denkt hij dat zijn elftal een zege over de streep had kunnen trekken. 'Ik denk dat er misschien wel wat meer voor ons had ingezeten, aangezien Milan aan het einde van de wedstrijd aan het zwoegen was. Aan de andere kant, wij mogen Samir Handanovic (keeper, red.) ook bedanken voor een paar prachtige reddingen.'

'Dat gezegd hebbende, is een gelijkspel dus terecht. Alle lof gaat naar de spelers. Ik kan het wel proberen te beïnvloeden, wat ik in de kleedkamer tijdens de rust ook heb gedaan, maar uiteindelijk komt het op hen neer en ze hebben het goed gedaan.'

Inter deelt momenteel de vierde positie samen met Lazio. De achterstand op koploper Juventus, dat dit weekeinde 3-0 van Siena won, bedraagt liefst veertien punten.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.