Strijd om de topscorerstitel: hogere odd voor De Jong dan voor Pavlidis!

ADVERTORIAL - Het seizoen 2023/24 zit er bijna op in de Eredivisie. De landstitel is al uitgedeeld aan PSV, maar de strijd om de topscorerstitel is nog in volle gang. Vangelis Pavlidis en Luuk de Jong gaan nek aan nek in deze race. Voorspel de uiteindelijke winnaar bij TOTO!

Strijd om de topscorerstitel: hogere odd voor De Jong dan voor Pavlidis!

Lang leek het erop uit te draaien dat Santiago Giménez en Pavlidis uit gingen vechten wie er met de topscorerstitel aan de haal zou gaan, maar de spits van Feyenoord viel in de tweede seizoenshelft wat stil. Dat gold niet voor Pavlidis en ook niet voor De Jong, die er juist net een schepje bovenop deed. Met nog twee speelronden te gaan strijden de twee laatstgenoemde spitsen nu om de Willy van der Kuijlen trofee in de Eredivisie.

Pavlidis
Pavlidis staat momenteel op 28 doelpunten en is de lijstaanvoerder. De Griek is in een goede vorm, aangezien hij in de laatste vier wedstrijden van AZ tot scoren kwam. Komend weekend speelt Pavlidis nog een uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles en een thuiswedstrijd tegen FC Utrecht. Op papier geen makkelijke potjes dus. TOTO hanteert een quotering van 1.53 voor een topscorerstitel van de spits van AZ.

De Jong
De Jong heeft momenteel 27 treffers op zak. De aanvoerder van PSV heeft net alle kampioensfestiviteiten achter de rug, maar zal er alles aan willen doen om ook deze titel in Eindhoven te houden. Johan Bakayoko zei in een interview met ESPN al dat dit het nieuwe doel zou worden. PSV speelt nog een uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard en een thuiswedstrijd tegen RKC. TOTO heeft een quotering van 2.37 voor een Willy van der Kuijlen trofee voor De Jong.

Alle odds op een rij

- Vangelis Pavlidis: 1.53
- Luuk de Jong: 2.37
- Santiago Giménez: 200.00

Vroege uitbetaling
Nieuw bij TOTO: de vroege uitbetaling. Heb je op een overwinning van één van de teams tijdens de duels Manchester United - Arsenal, Aston Villa - Liverpool of Tottenham Hotspur - Manchester City ingezet? Dan is jouw weddenschap al winnend wanneer jouw team met twee doelpunten verschil voorkomt. Zo hoef je je dus geen zorgen te maken om een eventuele comeback. Klik hier om meer over de vroege uitbetaling te lezen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's