Sturm Graz blijft verrassen

Sturm Graz blijft opzien baren in de Champions League. In Griekenland counterden de Oostenrijkers naar een knappe 2-1 overwinning. In de eerste helft brachten Markus Schopp en Mario Haas hun ploeg tegen de verhouding in op een 2-0 voorsprong. Schopp zag zijn volley na een voorzet van links in het doel verdwijnen en Haas stond aan het einde van een snelle uitbraak.

Na rust kwam Panathinaikos uiteraard opzetten. Goumas zorgde ruim een kwartier voor tijd voor de aansluiting. In de resterende tijd had Sturm Graz het moeilijk maar bleef toch overeind. En won daarmee net als vorige week van de Grieken.

Gevolg is dat Sturm de tweede plaats deelt met Valencia. En dat het nog steeds volop meedoet voor plaatsing voor de kwartfinale. Voor Panathinaikos is het gedaan. Met één punt uit vier wedstrijden is de Champions League voor de Grieken voorbij.